لیست اختراعات مهدی صادقی
"ايمني، سهولت استفاده از وسايل كار و سالم ماندن ابزار براي سيمبانان از اهميت بسيار بالايي بر خوردار است. چوب استيك برق از جنس عايق فايبرگلاس جهت قطع و وصل و كات اوت فيوز فشار قوي مورد استفاده قرار مي گيرد.~~كه در عين سبكي داراي ويژگي عايقي خوبي مي باشد.هنگام استفاده از اين وسيله مي بايستي طول آن متناسب با ولتاژ موجود باشد. در استيك هاي موجود براي استفاده بايد آن را به صورت دستي باز كرد و اين امر به هنگامي كه غلاف كات اوت را مي خواهند در محل آن قرار دهند بسيار سخت است و به هنگام پايين آوردن سختي كار دو چندان مي شود و همين امر در دراز مدت باعث خرابي پين هاي نگه دارنده و صدمه به چوب استيك مي شود.~~طراحي استيك به همراه تيوب بادي داخل آن براي باز و بسته كردن استيك و بالا بردن عمر مفيد استيك به دليل كاهش صدمات وارده به آن در هنگام استفاده .~~"
خلاصه توصيف اختراع:ايمني،سهولت استفاده از وسايل كار براي سيمبانان از اهميت بسيار بالايي بر خوردار است. در كلمپ چوب استيك هاي موجود براي قطع و وصل از يك زائده ميله مانند استفاده مي شود كه براي قرار گرفتن در محل آن نياز به دقت زياد مي باشد و در باد شديد اين امر بسيار سخت تر مي باشد.
تشك اختراع شده داراي توانايي دميدن هوا بين تشك و بدن بيمار و مقرون به صرفه بودن و كاربرد آسان و صحيح مي باشد . در هنگام استفاده از اين تشك عوامل ايجاد زخم بستر بطور چشم گيري از بين مي روند كه اين مزيت كاربردهاي بسياري در محيط هاي بيمارستاني و درماني دارد. اين تشك با بكارگيري فن ها و پيش فيلتر و فيلتر آنتي باكتريال و لايه توري قادر است هوا را بين تشك و بدن بيمار به جريان درآوردكه باعث از بين رفتن عوامل ايجاد قارچ و باكتري و سرانجام عفونت و زخم بستر مي شوند.
خودرو امدادگر نظامي دوزيست آبي خاكي جهانرو در شرايط اب و هوايي نامساعد و مكانهاي صعب العبور توانايي حركت روي آب و خشكي را دارد. اين خودرو به گونه اي طراحي شده است كه ميتوان تجهيزات و ادوات نظامي، امدادي، حفاري، ني زني، برفروبي، لايه روبي، كشاورزي، حمل و نقل و... را روي شاسي و پلت فرم نصب كرده و توان موتور را به عضو محرك هريك از تجهيزات جانبي داد. بهينه سازي ابعاد، حجم، وزن شاسي، بدنه، موتور و سيستم انتقال قدرت به شكلي انجام گرديده، كه خودرو توان حمل و شناوري بيشتري داشته باشد. جايگذاري شفت خروج جهت انتقال قدرت به تجهيزات جانبي و نصب همزمان دو سيستم امدادي روي شفت مذكور از ويژگيهاي بارز اختراع مييباشد. جنس فايبرگلاس بدنه با طراحي مناسب و سبك و لاستيكهاي بزرگ كه حجم بيشتري از هوا را در خود ذخيره ميكند، باعث شناوري خودرو ميشود. موتور تك سيلندر و گيربكس CVT توان توليدي را توسط سيستم زنجيري به محور چرخها منتقل ميكنند. هزينه ساخت نسبت به نمونه خارجي (با توانايي محدودتر نسبت به نمونه داخلي)، بسيار كمتر بوده، در صورت تجاري سازي و صادرات، علاوه بر جلوگيري از خروج ارز، ميتوان ارزآوري ايجاد كرد.
خلاصهاي از توصيف اختراع؛ با توجه به اين كه حق امتياز و مالكيت فكري AAV2-sFLT01 متعلق به شركت Genzyme واقع در ايالت ماساچوست آمريكا مي باشد،اطلاعاتي در مورد ترادف آن در بانك هاي اطلاعاتي وارد نشده است . بنابراين در مرحله اول، ترادف اين پروتئين كايمر نوتركيب با استفاده از روش هاي بيوانفورماتيك مشخص گرديد و همچنين ساختمان سوم و سه بعدي آن با استفاده روش هاي مدل سازي پروتئين،مدل سازي شد.سپس سنتز ترادف توسط شركت Eurofins انجام شد و ژن sFLT01 درون وكتور pAAV-MCS-GFP همسانه سازي گرديد و پس از تاييد همسانه سازي، وكتور حاصل يعني pAAV-sFLT01-GFP با هدف بررسي بيان در سطح رونويسي ابتدا به سلول هاي HEK293T و سپس به سلول هاي RPE به عنوان سلول هاي هدف ،ترانسفكت شد.همچنين بيان پروتئين sFLT01 با استفاده از تكنيك وسترن بلاتينگ مورد بررسي قرار گرفت و سپس عملكرد آن در In Vitro با استفاده از تست Tube Fomation Assay رديابي شد.در نهايت ويروس هاي نوتركيب AAV2-sFLT01 با استفاده از سيستم بي نياز از ويروس كمكي Agilent توليد گرديد.مقدار ويروس هاي توليد شده با كمك فلوسايتومتري و Real Time PCR اندازه گيري شد. سپس توانايي آلوده سازي ويروس هاي نوتركيب ساخته شده از طريق آلوده سازي سلول هاي HEK293T مورد ارزيابي قرار گرفت.
توليد نانوذرات راديواكتيو مس-64 جهت استفاده در سيستم تصوير برداري PET از مهمترين راديوايزوتوپ هاي مس است كه با گسيل پرتوهاي گاما و بتا + و بتا - و با نيمه عمر 12.7 ساعت در مطالعات متابوليسم تومور و بسياري از انواع سرطان ها مورد توجه ويژه مي باشد. استفاده از نانوذرات به دليل تغيير خصوصيات ذرات مس و روي در ابعاد نانو ازجمله افزايش سطح مقطع برخورد و كوچك شدن سايز جهت نفوذ بهتر در تومور در توليد راديوايزوتوپ معرفي شده مورد استفاده قرار گرفته كه موفق به توليد نانوذرات راديواكتيو مس-64 با استفاده از نانوذرات مس و نانوذرات روي در راكتور تحقيقاتي تهران شده ايم . با توجه به اين كه كاربرد پرتوهاي يونيزان حاصل از واپاشي راديو ايزوتوپها در تشخيص و يا درمان همزمان ريسك اثرات سوء پرتوهاي مزبور را هم افزايش مي دهد و متضمن اثرات سوء مزبور هم هست با كاربرد نانوذره دو هدف كاهش آسيب به بافت هاي سالم مجاور و افزايش دز جذبي پرتو در تشخيص يا درمان بافت سرطاني و در واقع ارتقاي كارآيي مفيد پرتو همزمان حاصل مي شود.
دريچه كنترل ريزش ، براي كنترل ريزش سيالات و جامدات در ظروف بسته بندي طراحي شده است . اين دريچه طبق شكل(الف) به كمك يك سوپاپ متحرك كه توسط بازها در مركزبه دو حالت باز و بسته تغيير حالت مي دهد ، باعث بيشتر شدن سطح چسبندگي سيال مي گردد و همچنين با داشتن زاويه هاي مناسب در لبه دريچه وسوپاپ كه محل ريزش سيال بين اين دو لبه است مي توان جريان و زاويه ريزش يكنواخت قابل كنترل داشت . و فاصله بين دو لبه محل ريزش نصبت به نوع ماده داخل ظرف از لحاظ غلظت در سيالات و ابعاد درجامدات متفاوت در نظر گرفته ميشود كه بتوان از خواص فيزيكي سيالات مانند كشش سطحي و چسبندگي سطحي و در جامدات ابعاد به بهترين نحوه استفاده كرد .
بيان بيش از حد مولكول¬هاي VEGF و PLGF در نورگ¬زايي پاتولوژيك بسياري از بيماري¬ها نظير تحليل ماكولاي وابسته به سن (AMD) و سرطان نقش كليدي ايفا مي¬نمايد. بنابراين بسياري از داروهاي در دسترس براي درمان بيماريهاي مرتبط با آنژيوژنز، بر پايه مكانيسم مهار اين دو مولكول (به خصوص VEGF) مي¬باشند. با اين وجود تجربه باليني نشان مي-دهد كه كارآرايي چنين درمان¬هايي بواسطه¬ي دور زدن روند ايجاد آنژيوژنز به مسير پيام¬رساني ديگر، منجر به شكل¬گيري مكانيسم¬هايي جهت مقاومت ميگردد. مكانيسم ايجاد كننده مقاومت نسبت به مهار VEGF، افزايش ANG-2 و PlGFمي-باشد. نكته ديگر اين كه درمانهاي مبتني بر ضد VEGF نيز افزايش ANG-2 و PlGF را به دنبال دارد. اين فناوري طراحي و ساخت يك مولكول سه¬گانه جديد مبتني بر sFLT01 است كه متشكل از بخش¬هاي مهم گيرنده مولكولهاي VEGF و PLGF و تركيب آن¬ها با قطعات متغير تكرشتهاي (scFV) از آنتي¬بادي مرتبط با ANG2 است بطوريكه بتواند با اتصال همزمان به اين سه مولكول، مانند يك آنتيبادي تتراوالانت عمل نموده و آنها را خنثي نمايد. اين مولكول نه تنها منجر به تاثيرگذاري بيشتر در مهار فرم بيماريزاي رگزايي شده بلكه از شكل¬گيري مقاومت نسبت به آن نيز جلوگيري مينمايد. دليل اين امر مهار همزمان دو مسير مهم دخيل در فرايند رگ¬زايي مي¬باشد.
يكي از دلايل اصلي بيابان زايي، فرسايش بادي در مناطق خشك قلمداد مي شود. به دليل مشكلات ايجاد شده در اثر فرسايش بادي و حركت ماسه هاي روان و وقوع گرد و غبار، موضوع تثبيت بستر در اراضي بياباني از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد.يكي از روشهاي تثبيت بستر ماسه اي استفاده از خاكپوش مي باشد. خاكپوش پايه پوزولاني اختراع حاضر، يك تركيب معدني از اختلاط نسبت هاي معيني از سيمان پايه پوزولان طبيعي و ماسه روان قابل برداشت از بستر صحرا و آب است كه به عنوان ماده تثبيت كننده بستر ماسه اي كاربرد دارد. اجزاي خاكپوش حاضر ويژگي هايي چون فراواني، در دسترس بودن، ارزان بودن، فقدان عناصر سنگين و مواد سمي و آروماتيك، دوام و پايداري مناسب و عدم نياز به واردات از خارج كشور و دركل، اقتصادي بودن و كاهش هزينه ها را به همراه دارند.مطالعات انجام شده جهت دستيابي به تركيب بهينه خاكپوش حاضر شامل مرحله طراحي و ساخت طرح هاي اختلاط آزمايشگاهي و مرحله ارزيابي شاخص هاي مرتبط با قابليت ساخت خاكپوش در محل صحرا و مرحله ارزيابي شاخص هاي مرتبط با خواص مكانيكي و مرحله ارزيابي ميزان فرسايش بادي با انجام تست هاي تونل باد مي گردد.
گوگرد از معدود عناصر طبيعي است كه خواصي چون مقاومت مكانيكي (سختي) بالا، اب گريز بودن مقاومت بالا نسبت به حلال هاي نمكي و اسيدي، مقاوم به تنش هاي حرارتي و ذوب و يخبندان و قدرت چسبندگي خوب به اغلب مواد را به صورت يكجا با هم دارد. از طرف ديگر ساليانه حدود 20 ميليون تن گوگرد مازاد بر مصرف در كشور توليد مي شود كه مشكلات زيستي- محيطي فراواني را ايجاد نموده است. و با توجه به اشباع شدن بازار جهاني گوگرد، ارائه راهكاري براي مصرف اين ماده مفيد ضروري است. يكي از اين راهبردهاي پيشنهادي، استفاده از آن جهت توليد بتن گوگردي است. بر اين اساس در اين تحقيق اختلاط بتن پليمر گوگردي كه تركيبي است از گوگرد اصلاح شده به روش بومي و مصالح دانه اي، مورد بررسي قرار گرفته است. به اين منظور با تركيب هاي متفاوت مصالح رايج در بازار چون ماسه شن بادامي و نخودي،٨ دانه بندي مختلف تشكيل داده و مقادير گوگرد برابر حجم فضاي خالي اين دانه بندي ها (محاسبه حجم فضاي خالي بعد از ازمايش تراكم) به ان افزوده شد. و در نهايت بتن پليمر كوگردي ساخته شده را بعد از ٢٨ روز تحت آزمايش مقاومت فشاري قرار داديم. از اين آزمايش دانه بندي با تركيب 60 رصد ماسه، ٢٠ درصد شن بادامي و 20 درصد شن نخودي، با مقاومت فشاري 52.9 مگاپاسكال به عنوان دانه بندي برتر انتخاب گرديد. سپس به اين دانه بندي مقادير مختلف گوگرد شامل ١١ ، ١۴ ، 17، ٢٠ ، و ٢٣ درصد اضافه گرديده و مقاومت فشاري ١ ، ٣ ، ٧ و 28 روزه اين نمونه ها اندازه گيري شدند. در انتها اختلاط بهينه با ١٧ درصد وزني گوگرد با مقاومت رفتاري ٢٨ روزه برابر 58.6 مگاپاسكال به دست آمد. ارائه يك راهكار عملي براي هر نوع مصالح دانه اي از ديگر نتايج و ثمرات اين تحقيق مي باشد.
موارد یافت شده: 35